Ja ja, du skal have kontaktoplysninger på dit CV

 

 

Det har du formentlig også. Alligevel er det noget, en del arbejdsgivere mangler, når de fortæller om de CV’er, de modtager.

 

Måske har du placeret dem i din ansøgning, og det er fint. Men hvis arbejdsgiveren, der læser dit materiale er én af dem, der ikke åbner din ansøgning med mindre, hun ikke var 100% overbevist efter at have læst dit CV, skal de også være i dit CV (hvis CV’et ikke overbeviste, åbnede hun formentlig alligevel ikke ansøgningen).

 

Og hvis en arbejdsgiver gerne vil have fat i dig efter at have gennemlæst dit CV, men så ikke kan finde dine kontaktoplysninger, kan det godt trække ned i den samlede vurdering. Du er jo i en konkurrencesituation, hvor mange andre ansøgere i feltet også er stærkt kvalificerede til at løse opgaverne i udbud, og hvis dine kontaktoplysninger ikke er umiddelbart tilgængelige kan det virke sjusket og glemsomt. Ikke ligefrem adjektiver, du vil associeres med i en ansættelsesproces.

 

 

Men hvilke oplysninger giver mening at have med?

 

Det giver mening, at din måske kommende arbejdsgiver får dit telefonnummer, så de kan ringe og invitere dig til en jobsamtale.

 

Det samme gælder for din mail-adresse. Selv om du sendte dine ansøgningsdokumenter fra din mail, er det ikke sikkert, de har den. Da de modtog din mail, sorterede de formentlig dine dokumenter sammen med resten af ansøgernes og sørgede for, at personerne i ansættelsesudvalget fik hver sin mappe med ansøgere + dokumenter. Det er besværligt for dem at finde din mail-adresse, hvis du ikke placerer den i dit CV.

 

Du kan give dem din LinkedIn-profil. Den bliver nok alligevel besøgt, hvis de vil kalde dig til en samtale – derfor får du også lige en reminder ift. at opdatere den i denne artikel.

 

Har du en hjemmeside med mere info, der måske endda fungerer som et portfolio? På med den.

 

Søger du SoMe-stillinger? Så er det måske en idé at linke til dine profiler på diverse sociale medier. De vil alligevel blive besøgt og vurderet.

 

Din adresse? Ja måske. Vær opmærksom på, hvis du søger et job langt fra din bopæl, at der også kan være betænkeligheder for en ansætter mht. at ansætte én med langt til arbejde. De ved jo ikke, at du gerne flytter for jobbet, hvis du ikke har fortalt dem det.

 

Er du programmør, og har du en Github-profil med spændende projekter? Skal den så ikke på?

 

Og så skal du sørge for, at dit navn er der.